Babylegetøj

Har du overvejet et legetøj til autistiske børn? Babylegetøj er næsten altid et hit, uanset om et barn har autisme, en anden handicap eller ej, elsker alle børn legetøj. Selvfølgelig er ingen børn ens. Derfor kan det, der kan nydes med et barn, ikke holde en andres interesse. Derfor er tricket at finde ud af, hvilke baby legetøj dine autistiske børn vil lide at lege med og vil hjælpe dem med at udvikle evner. Følgende er 10 gode legetøj til autistiske børn. De første fem er forslag til børn i alderen 3-7, og de andre 5 er for børn i alderen 8-12. Efter hver grundlæggende legetøjsbeskrivelse er eksempler på hvor man finder dem.

Vi kiggede sidst på hvordan man vælger den rigtige barnevogn eller klapvogn, i dag ser vi så nærmere på baby legetøj til børn, især børn med et specielt handikap som f.eks. autisme, da disse ofte kræver lidt ekstra.

Babylegetøj til Alder 0-4

1. Malinger og / eller farveblyanter med stort papir – Dette er en fantastisk måde for et autistisk barn at udtrykke sig i farve. At vide, hvilke farver barnet reagerer på, kan være nyttigt, når det kommer til læring.

2. Byggesten – nogle legetøjs stabile legetøj hjælper dem med at forbedre deres motoriske færdigheder. Store legetøj at overveje at inkludere “Lego”, alfabetblokke, farvede figurer osv.

3. Repetitionshistorier og / eller Rhyme-Disse bøger hjælper med at udvikle talevidenskaber. Gode ??bog eksempler du måske overveje at omfatte “Dr. Seuss” og “Mother Goose Nursery Rhymes”. Bog butikker, online på Amazon.com, eller dit lokale bibliotek.

4. Bland og match legetøj – Legetøj, der involverer sortering og gruppering sammen matchende tal, farver, former etc. hjælper med at forbedre kognitive færdigheder. Et interessant legetøj til autistiske børn er “Match & Spell 3 – Letter Word”. Dette spil lærer børn hvordan man staver grundlæggende ord ved at sammensætte matchende kortfarver, der skaber et billede af ordet.

5. Legetøj, der tændes – Legetøj som “blinkende molekylkugle” er gode til visuel stimulation. Når bolden trykkes, tændes de farverige bolde og blinker. Tjek online hos br.dk eller Toys R ‘Us.

Børne lejetøj Alderen 8-12

1. “Kasseapparat til børn” – Dette er et perfekt sent legetøj til autistiske børn. Denne specielle legetøj leveres med en arbejdsregnemaskine, sene penge (regninger, mønter og kreditkort). Dette spil fremmer kreativitet og matematiske færdigheder. Tjek online på danbaby.dk eller lokale legetøjsbutikker.

2. Musik legetøjs instrument – Hvis dit barn har interesse for musik, overvej at få et legetøjsinstrument som trommer, guitar, blokfløjte eller klaver med noter. Disse legetøj lærer kognitive, motoriske, kreative og sensoriske færdigheder. Tjek lokale legetøjs butikker, Toys R ‘os eller BR

3. Billedbøger – Billedbøger som “In Spy” er gode måder at engagere barnets fantasi på. “In Spy” har en samling af billed gåder bøger baseret på forskellige temaer. Tjek din lokale boghandel online på Amazon.com eller på biblioteket.

4. Klassiske brætspil – Der er mange klassiske brætspil til at vælge imellem, herunder “Kerplunk”, “Scrabble Jr.,” “Monopoly Jr.”, “Trouble”, “Yahtzee” osv Board være et stykke legetøj for autistiske børn, der hjælper til Forbedring af sociale færdigheder, og afhængigt af spillet, kan hjælpe med at udvikle kognitive og motoriske færdigheder. Check Toys R ‘Us, Danbaby og Bilka.

5. “Stretch-Eze” – Dette er et unikt sensorisk legetøj, der er ideelt til at strække, udøve og skabe kreative bevægelser. “Stretch-Eze” er et elastisk cirkulært bånd, der kommer i forskellige størrelser og farver. Kig efter det på Stars4kidz.com Husk at de ovennævnte legetøj kun er legetøj til autistiske børns forslag. Du behøver ikke at basere legetøj, du giver dit barn i deres alder. Faktisk er mange forældre til autistiske børn opleve, at alt legetøj er acceptabel, hvis barnet reagerer på det, uanset alder specifikationer på kassen. Bemærk: Den eneste undtagelse er advarslen om irriterende alder. En ting er sikkert, man går næsten aldrig galt når det kommer til baby legetøj.

Advertisements