Om Mig

Mit navn er Lone Møller Larsen, og dette er min lille blog om babyudstyr. Jeg er oprindelig fra Norge, men har boet de sidste 10 år i Danmark.

Når man lige er blevet mor til sit første barn, så er det en rigtig stor opgave både at lære at passe sin nye baby, men også at finde rundt i alle de nye ting der skal købes. Der findes efter hånden så meget forskelligt babyudstyr at det for mange nye mødre, godt kan virke lidt overvældende oven i alt det andet. Derfor har jeg lavet denne lille blog, for at give lidt mere information om de mest essentielle ting inden for babyudstyr. Ting som barnevogne, klapvogne, autostole, bæreseler og babysenge/vugger. Ting som alle forældre på et eller andet tidspunkt vil få brug for.

Selv har jeg 3 børn i alderen 1 til 5 år, så jeg har efterhånden været igennem de meste af disse ting. Derfor har jeg også lidt erfaring i brugen af forskellige typer af babyudstyr, og kan derfor dele lidt ud af mine erfaringer her på hjemmesiden. Mit midterste barn, Frederik er født med autisme, så det har givet en del ekstra udfordringer. Mange af de ting som mit ældste barn Melissa elskede, var slet ikke noget for ham.

Skulle jeg vælge et stykke babyudstyr som jeg selv bliv ret overrasket hvor effektivt det var, så vil jeg nok fremhæve en bæresele. Den ekstra frihed den giver, og dens evne til at få børn til at falde til ro, når du bære rundt på dem, er utrolig. Noget jeg ikke havde troet før jeg købte min første bæresele, og selv fik mulighed for at prøve det.

Advertisements